Bakan Özhaseki, Özgür Özel’i hedef aldı: “Sözde Genel Başkan”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in eleştirilerine yanıt verdi.

Bakan Özhaseki, Özgür Özel'i hedef aldı:
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in eleştirilerine sert bir yanıt verdi.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Özhaseki, Özel’i hedef alarak, ülkenin yeşil varlığını artırmaya yönelik çabalara vurgu yaptı.

Özhaseki, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizi her alanda kalkındırırken yeşil varlığımızı artırmaya, ülkemizin dört bir yanını ekolojik koridorlarla örmeye, millet bahçeleriyle donatmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. Ayrıca, “Her zaman olduğu gibi biz hizmet ederken; Genel Başkanı değişse de zihniyeti değişmeyen CHP ise yine güzel işleri eleştirmeye devam ediyor. Sözde Genel Başkan, bizim yeşil hassasiyetimizi sorgulamaya kalkıyor” şeklinde de konuştu.

Bakan Özhaseki, AK Parti hükümetlerinin bugüne kadar 7 milyar fidanı toprakla buluşturduğunu belirterek, dünyada orman varlığını artıran nadir ülkelerden biri olduklarını vurguladı. Ayrıca, Pazar günü 271 binden fazla fidanın toprakla buluşturulduğu bir etkinliğe katıldığını da dile getirdi.

Özhaseki’nin açıklamalarına tepki gösteren Özgür Özel’in eleştirilerine de yanıt veren Bakan, “Demagoji yapmayın! Sözde çevrecilerin, sahte doğaseverlerin, iklim değişikliği diye bir derdi olmayanların; çöp, çukur ve çamur ile anılanların bizi anlaması mümkün değildir” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel’in daha önceki açıklamalarını hatırlatan Bakan Özhaseki, “Özhaseki diyor ki efendim zümrüt gibi memleketimiz vardı, yani yemyeşil. Nasıl bu hale geldi? Yahu insanda biraz utanma olur. Böyle bir şey söylenir mi? Sizin yüzünüzden. Ben ben diyen var ya onun yüzünden” şeklindeki sözlerine de yanıt verdi. Bu karşılıklı açıklamalar, siyasi arenada tartışmaların devam ettiğini gösterdi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Bakan Özhaseki, Özgür Özel’i hedef aldı: “Sözde Genel Başkan”
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!