ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ MİLLETİN MALIDIR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atatürkçü Düşünce Derneği Balıkesir Şubesi Atatürk Orman Çiftliği’nin kalan kısımlarının ihale yoluyla satılacak olmasına tepki gösterdi. Şube Başkanı İlhan Öner, “Atatürk Orman Çiftliği’nin kalan kısımlarının satışına yönelik yapılacak ihalenin iptali için yasal yollara başvuracağız” diye konuştu.

 ADD Balıkesir Şube Başkanı İlhan Öner yapıtğı açıklamada şunları dile getirdi:

Büyük Atatürk’ün kurduğu kurumları ortadan kaldırarak açtığı fabrikaları, milletimize bağışladığı arazileri, vatanımızın toprağını, taşını, dağını, limanlarını, adalarını, ormanlarını ve madenlerini uluslararası güçlerin şirketlerine peşkeş çekenler hukuku çiğneyerek Atatürk Orman Çiftliği’nin kalan kısımlarını da ihale yoluyla satmaya hazırlanmaktadır. Kurtarıcımız ve Kurucumuz Büyük Atatürk’ün yoktan var ederek 1937 yılında hazineye bağışladığı Atatürk Orman Çiftliği’nin arazileri bin bir hileyle yağmalanmaktadır. Hukuku devre dışı bırakan uygulamalarla gasp edilen Atatürk Orman Çiftliği milletimizin malıdır. Yağmacı ve rantiyeci siyaset milletimize zarar vermekte ve ulusal geleceğimizi tehdit etmektedir. Bu nedenle; Atatürk Orman Çiftliği’nin kalan kısımlarının satışına yönelik yapılacak ihalenin iptali için yasal yollara başvuracağız. Milletimizle, ilgili kurum ve kuruluşlarla bir ve bütün olarak rantiyeci ve yağmacı siyasi zihniyetten hesap soracağız.”

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ MİLLETİN MALIDIR
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!