ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKANI HASAN AVCI DEPREM BÖLGESİNDE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deprem bölgesine şu ana kadar 70 tır dolusu yardım malzemesi gönderen Altıeylül Belediyesi, depremzedelerin yaralarının sarılması için yardım çalışmalarına devam ediyor.

 

Bu arada Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve Başkan Yardımcısı Feyyaz Çiftçi de deprem bölgesine gitti. Başkan Avcı ve beraberindekiler önce Hatay Kırıkhan’a, ardından Gaziantep Nurdağı’na giderek buradaki depremzede vatandaşlarla görüştü.

 

Deprem bölgesine yardım malzemesi götüren Başkan Avcı, “yardım göndermeyin, yeterince malzeme var” şeklinde çağrılar yapıldığını, ancak depremzedelerin uzun süreli ihtiyaçlarının karşılanması gerektiğini söyledi. Başkan Avcı, “Hatay Kırıkhan’a uğradık, Gaziantep Nurdağı’ndayız. Burada ağır bir yıkım var. Milletimiz el birliğiyle çalışıyor. Yardımlara gerek yok deniyor ama yardıma ihtiyaç var. Vatandaşlar bu bölgeye yardımı ihmal ederlerse buralarda yaşayanlar zora düşecek. Bu hassasiyet devam etsin. Altıeylül Belediyesi olarak 70 tır yardım malzemesi gönderdik, buna devam edeceğiz. Hayırsever vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyorum, burada kalanlar azımsanmayacak oranda. Çadırlarda yaşıyorlar. Kolay ortamlar değil, şehirler yıkılmış. Bu şehirleri devletin öncülüğünde yeniden inşa edeceğiz. Bugün üstümüze düşeni yapalım. Devlet burada, asker burada. İnsanlarımız üstüne düşeni yapıyor” şeklinde konuştu. POLİTİKA

 

 

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKANI HASAN AVCI DEPREM BÖLGESİNDE
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!