ALTGEÇİTİ HALLETSİN ONDAN SONRA TEŞEKKÜR EDİN

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GÜNDOĞAN VE GÜMÜŞÇEŞME SAKİNLERİ ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKANI HASAN AVCI’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİNE GİTTİ

 

ALTIEYLÜL Belediye Başkanı Hasan Avcı, Gümüşçeşme ve 2. Gündoğan sakinlerinin hemzemin geçit eylemine müdahil olmuştu. Genel adıyla Trenlik Bağları bölgesinin sakinleri, protestoya verdiği destek ve kendileriyle aynı düşüncede olduğunu söylemesi sonrasında Başkan Avcı’ya teşekkür ziyareti yaptılar.

Protesto sonrasında hemzemin geçit geçici bir süre için yeniden araç ve yaya trafiğine açıldı. Ancak bu vatandaşın beklediği kesin çözüm değil.

 

 

DEMİRYOLLARI YETKİLİLERİ  İLE GÖRÜŞÜP SORUNU ÇÖZECEĞİZ

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, 2. Gündoğan ve Gümüşçeşme sakinlerinin ziyaretinden memnun olduğunu belirtti. Avcı, “malum hemzemin geçitin kapatılması ile ilgili olarak vatandaşlarımız orada tepkilerini ortaya koydular. TCDD yetkilileri ile görüştük. Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ile İstişare ettik.  İnşallah Büyükşehir Belediyemiz  ve Altıeylül Belediyesi olarak ve Devlet Demir Yolları yetkilileri ile  beraber sıkıntıların bir şekilde giderilmesi için gayret sarf edeceğiz.  Vatandaşlarımızla istişare ederek bu işe bir nihayet vermek istiyoruz. Ben vatandaşlarımızın o gün, bir taraftan tepkilerini koyarak bir taraftan da taşkınlık yapmadan aklıselim bir şekilde tepki verdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da birbirimizi anlayarak ve vatandaşımızla birlikte istişare içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

ALTGEÇİT İÇİN BİR ŞEYLER YAPMAK LAZIM

Kullanışsız, karanlık, güvensiz ve idrar kokuları yüzünden vatandaşların tercih etmediği altgeçitin, kente ve kent insanına yakışır şekilde düzenlenmesi bekleniyor. Hemzemin geçitin ileriki günlerde kapatılacak olması, altgeçiti vatandaşın kullanımında zorunlu hale getiriyor. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’dan beklenen, iki mahalleyi birbirine bağlayan ve yaya güvenliği için zorunlu olan bu altgeçiti herkesin rahatça ve güvenle kullanabileceği bir hale getirmesi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
ALTGEÇİTİ HALLETSİN ONDAN SONRA TEŞEKKÜR EDİN
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!