EPDK akaryakıt depolama tarifelerinde değişikliğe gitti

EPDK Antalya ve Kocaeli'deki depolama tesislerine yönelik depolama tarifelerinde değişiklik yapılmasına karar verdi.

EPDK akaryakıt depolama tarifelerinde değişikliğe gitti
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), TP Petrol Dağıtım Anonim Şirketi’nin (TP Petrol) Antalya ve Kocaeli’deki depolama tesislerine yönelik depolama tarifelerinde değişiklik yapılmasına karar verdi. EPDK’nin bu konuya ilişkin aldığı Kurul kararı, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

EPDK’nin kararıyla, TP Petrol’ün depolama lisansı kapsamında faaliyet gösteren Antalya Depolama Tesisi ve Kocaeli’deki Yarımca Depolama Tesisi’nde depolama tarifeleri tadil edilerek onaylandı.

Yapılan düzenlemeye göre, Antalya Depolama Tesisi’nde günlük depolama hizmet bedeli, benzin türleri için metreküp başına 0,51 lira, motorin için ise 0,37 lira olarak belirlendi. Ayrıca, teslim alma hizmet bedeli benzin ve motorin türleri için 13,87 lira olarak uygulanacak.

Yarımca Depolama Tesisi’nde ise günlük depolama hizmet bedeli benzin türleri için metreküp başına 0,51 lira, motorin için ise 0,37 lira olarak düzenlendi. Teslim alma hizmet bedeli olarak da benzin ve motorin türleri için 13,87 lira, deniz yakıtı için ise 9,49 lira olarak belirlendi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
EPDK akaryakıt depolama tarifelerinde değişikliğe gitti
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!